Petak 24. mart 19:30

Girls night Shabbat, Omladinski klub, Maršala Birjuzova 19

Osmi mart je za nama, ali uvek valja da imamo prostor samo za našu dušu.

Zato te pozivam na druženje koje je namenjeno samo i isključivo za devojke kao novo šabat iskustvo u petak 24.03.2023. s početkom u 19:30.

Pripremi se da se opustiš uz maske za lice, lagane razgovore i chick flick.

Zaboravi na napornu nedelju uz časopise i kvizove o tome da li si autumn, winter, summer ili spring uz vino i roze halu.

Celo veče je zamišljeno kao veliki sharing circle gde možeš da budeš slobodna i sigurna da izneseš šta god te muči na ličnom nivou - bilo da je to posao, partner ili nešto treće!

Od stvari koje preporučujem da poneseš to su:

- Pidžama/udobna trenerka

- Papuče

- Omiljeni lak za nokte

Vidimo se na adresi Maršala Birjuzova 19a, levi ulaz, drugi sprat, ovaj Šabat.

Radujem se magiji i ženskoj energiji koju ćemo stvarati zajedno


Petak 24 mart 18:00

Guys night Oneg, Maršala Birjuzova 35, Moše Pod 

Dragi muškarci,

Obaveza koliko nećete, a vremena za opuštanje skoro pa nikad. Međutim, naučna istraživanja su pokazala da mužjaci berberskog makaki majmuna žive duže i uz manje stresa ukoliko se redovno druže sa ostatkom muške „ekipe“.

Ne znam za vas, ali ja mislim da se treba ugledati na repate rođake: sigurno postoji nešto prirodno u potrebi da se zbližimo sa pripadnicima istog roda, pogotovo jer to može pozitivno da utiče na vaš unutrašnji mir i stabilnost. Jednostavno, drugarski odnosi pomažu da se nadomesti ono što nekad u partnerskim nedostaje – osećaj bratstva, slobode da „budete svoji“ ili predah od emotivnih razgovora.

Dođite da u muškom krugu dočekamo Šabat i „razdvojimo“ ga od radne nedelje uz jedno prijateljsko rodno separatisanje! Ovonedeljni Oneg specijal te poziva na veče video/društvenih igara, zanatskih piva i masne hrane, sve u bezbednoj atmosferi čistog testosterona!

Obuci trenerku, ponesi omiljenu igru (ako želiš), i nemoj da pokvariš večeru.