E pa narode,

Ponovo je to doba godine, što znači samo jedno - Hanuka je iza ćoška, a sa njom i tradicionalna omladinska žureza! 

Samo što ove sezone, bolje se pripremite za posebno izdanje ovog prvoklasnog zezanja, jer ćemo sada imati trostruki povod za slavlje:

  •  Numero Uno: Festival svetlosti je razlog sam za sebe - paljenje sveća po ovoj zimotinji u kombinaciji sa čuvanjem sećanja na to kako smo 

(po ko zna koji put) izvukli deblji kraj, spasili bulju, onda sve to obeležili propisnom gozbom, nekako daje poseban praznični šmek.

  •  Numero Dos: BBYO dočekuje 100 godina postojanja! Možda niste znali, ali ovaj jevrejski tinejdž pokret je osnovan daleke 1924. u američkom gradu Omaha. 

Mada im je trebalo neko vreme da dođu do Srbije, ovde od 2010. godine imaju poprilično vernu bazu jevrejske mladeži - zato sada pozivamo sve bivše BBYO 

članove koji i dalje neguju lepe uspomene na svoj pubertet (nije lako, znamo) da nam se pridruže kao alumni u proslavi organizacije koja nam je dala toliko puno!

  • Numero Tres: Na kraju, ovu žurku koristimo i kao priliku da otpočnemo mandat našeg novog predsednika - u stilu. Hteli smo da ubijemo dve muve jednim udarcem i nagradimo vas (a i same sebe) za svo cimanje ove godine, uključujući i dolazak na Omladinsku skupštinu. Jeste da je bitno, ali je i obaveza - zato se postarajte da dođete na glasanje, da bi žurka onda bila još slađa.

Ukratko, računica je sledeća: ukusna klopa + kvalitetno piće + dobar DJ = strava atmosfera.

Da malo začinimo stvari, odlučili smo da tema žurke bude 80's Bar/Bat Mitzva - znači doterajte se, ali uz dozu otkačenosti/neozbiljnosti. ????  

Iz bezbednosnih razloga, tražimo svima koji dolaze na žurku da se prijave najkasnije do petka 8. decembra u 12h preko ove forme. Hvala vam na saradnji.

POSLEDNJI DETALJI:

Datum: 09.12.2023.

Vreme: (18:00) 20:30

Sad znate šta, kad i gde, a nama je ostalo da kažemo - vidimo se.