Nedelja 25. jun

18:30 Omladinski klub, Maršala Birjuzova 19

Pozivamo vas da na jedinstven način istražimo bogatu jevrejsku mitologiju i upustimo se u avanturu kroz mistični svet drevne Judeje! Mada je nekima pomisao na jevrejska čudovišta kontradiktorna, jevrejski folklor njima zapravo obiluje! Grčke legende su nam donele Meduzu, čudovište sa zmijolikom frizurom koje može pretvoriti ljude u kamen, pomorski Skandinavci su nam pokazali Krakena, gigantsku hobotnicu koja uništava brodove i odvodi mornare u propast, a irska mitologija je uvela Benši, glasnicu smrti koji žrtvama odašilje probadajuće krike. Među svima njima, jevrejska mitologija ima svoje ravnopravno mesto!

Pridružite nam se u fantasy role-play avanturi istraživanja mističnog Levanta i mračnih zavera, ali - sa oprezom! U svojim podvizima možda naiđemo upravo na užasnog Golema, zastrašujuću Striju ili čak samu demonsku kraljicu Lilit!

Molimo vas da potvrdite vaše prisustvo putem e-maila na omladina@jobeograd.org (ili putem SMS-a na 063426463) najkasnije do 23.06.2023.

S nestrpljenjem očekujemo vašu prijavu i nadamo se da ćete nam se pridružiti u ovoj jedinstvenoj avanturi kroz jevrejsku mitologiju!