Ovaj vikend smo u saradnji sa Moishe Pod Belgrade spremili pravu muzičku poslasticu za vas: "Expressing Identity: A Jewish Music Affair".

Pridružite nam se na nezaboravnoj večeri istraživanja kroz različite forme muzičkog izraza 18. juna 2023. od 18h, u Maršala Birjuzova 35/6.

Imaćeš priliku da se otisneš na jedno od tri muzička putovanja: 

Oslobodi svoju unutrašnju zvezdu na Unapologetic Karaokama, i pevaj na sav glas i iz sveg srca širok izbor pesama, uključujući i jevrejske klasike!

Možda je za tebe druženje uz gitaru i pesmu: Doživi nostalgiju u intimnoj atmosferi, uz pratnju na gitari. Pevaćemo sve od Silvane do Nirvane, ali i učiti par izabranih na tri jezika - ruskom, srpskom i hebrejskom.

Ako te vozi atmosfera, oprobaj se i oslobodi kroz plesnu improvizaciju! Naučićeš da pustiš svoje telo da se kreće i igra, a slobodan ples dolazi do izražaja. Naučićeš jevrejski ples, koji ćeš onda začiniti i načiti svojim!

Iskreno se nadamo da ćeš nam se pridružiti na ovoj jedinstvenoj proslavi umetnosti, muzike i pokreta.

Takođe, obezbedili smo 10 karata za koncert fenomenalnog domaćeg ansambla sefardske muzike, Shira Utfila, u subotu 17. juna u 21:30 - karte ćemo dodeljivati po principu ko se prvi prijavi

Ukratko, da bi osigurala/-o svoje mesto, brzi klik na formu! Broj mesta je ograničen, stoga se prijavi čim pre!