Nedelja 21. maj

12:30 Druženje povodom praznika Lag baomer, Klub- S , Jakovo, Jakovačke desetine 10

Pozivamo vas na druženje povodom praznika Lag baomer koje će se održati u nedelju 21. maja sa početkom u 12:30 časova u Klubu- S u Jakovu, Jakovačke desetine 10, nadomak Beograda sa prelepim ambijentom u prirodi. Ručak u restoranu uključuje roštilj: junetina i piletina sa prilogom, salate, desert i jedno piće po izboru. 

Tokom druženja za dobru atmosferu pobrinuće se Nikola Salaćanin i Zoran Garašanin, koji će izvoditi jevrejsku i pop muziku.Na raspolaganju su nam sportski tereni, fudbalski, teniski i košarkaški. Vaspitači su pripremili program za decu. U želji da olakšamo dolazak, organizovali smo prevoz od Jevrejske opštine Beograd do Jakova i povratak po završetku druženja.

Polazak autobusa:

Nedelja 21. maj u 11.30, Studentski trg preko puta Kolarčeve zadužbine. Povratak je planiran po završetku druženja oko 17 časova.

Participacija po osobi iznosi 750 dinara, deca do 7 godina ne plaćaju.

Prijava za učešće podrazumeva uplatu participacije na blagajni Jevrejske opštine Beograd, ili na račun JOB: 205-49527-14, sa naznakom za koga je izvršena uplata i obaveznu prijavu na imejl: kultura@jobeograd.org, sa punim imenom i prezimenom učesnika i napomenom da li ste zainteresovani za organizovani prevoz.

Rok za prijave i uplate je petak 19. maj do 14 časova.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj 060/559 5502 ili putem imejla: kultura@jobeograd.org