Prezentacija programa Naale elit akademije iz Izraela

0
412

Predstavnici Naale elit akademije iz Izraela; Julia Kričmar, regionalni menadžer i Haim Mejers, direktor za zapadni region, prvi put su posetili Jevrejsku opštinu Beograd.

U četvrtak 28. novembra u Jevrejskom kulturnom centru, predstavili su program besplatnog srednjoškolskog obrazovanja u Izraelu.

Program Naale elit akademije podržan je od strane Ministarstva obrazovanja Izraela i Jevrejske agencije. Pravo da apliciraju imaju motivisani i zreli tinejdžeri između 13 i 16 godina koji ispunjavaju uslove za sticanje prava iseljenja u Izrael, sa tim da nisu u obavezi da to i realizuju.

Roditelji i deca su imali izuzetnu priliku da se informišu o programu, uslovima apliciranja, načinu rada akademije i dostignućima svršenih studenata.  Predstavnici Akademije su takođe predstavili i mogućnosti nastavka školovanja sa punom stipendijom na univerzitetu u Izraelu i mogućnost akademskog obrazovanja u inostranstvu, s obzirom da je diploma Naale elit akademije priznata u svetu, u SAD-u, Zapadnoj Evropi, Kanadi.

Više informacija o samom programu možete pogledati na veb-sajtu i fejsbuk stranici Naale elit akademije:

https://www.naale-elite-academy.com/en/

https://www.facebook.com/NaaleEliteAcademy/

LEAVE A REPLY