Alkatraz u glavi

0
226

Koliko čovek treba da izgubi obraz pa da svaki dan laže. Isak Asiel a.k.a. Nenad Asić je držao službu za Roš Ašana na kojoj mu je gost bio njegov konvertit Miroljub „pod mač bato“ Petrović i Miša Vacić.

 

 

 

 

Uprava JOB na čelu sa Danilom Medićm nikada nije zabranjivala ulaz i svi članovi su slobodno mogli da prisustvuju službama u sinagogi. Isti taj princip je važio i za zgradu opštine u Kralja Petra 71a. Službu za Roš Ašana za članstvo, goste iz Američke i Francuske ambasade u social hallu sinagoge, a ne u hramu održao je Stevan Lanji.

 

Tu nije bilo mesta za desničare i fašističke likove kao sto su Miroljub „pod mač bato“ Petrović i Miša Vacić, prijatelji Isaka Asiela a.k.a Nenada Asića koji je pomogao konverziju Miroljuba „pod mač bato“ Petrovića u judaizam.

Koliko treba čovek da nema obraza i da pre dva dana kaze da ne sarađuju sa desničarima i da je to protivno tradiciji, a da potpisuje sporazume sa Ljotićevcima , da im fašisti dolaze na službu, a „Alkatraz“ sa Nenadom Asićem izbacuje obezbeđenje Jevrejske opštine Beograd, koji su ujedno i članovi naše opštine (Tomislava Gačića, Vojkana Petrovića, Peđu Ezgetu) na ulicu.

 

 

 

 

 

 

Nikada vise „Alkatraz“, Ljotić i fašisti neće kreirati život Jevrejske zajednice, a Asić, Sabadoš i njihovi puleni će uskoro odgovarati pred zakonom. 

LEAVE A REPLY