Objave članova obezbeđenja o nezapamćenom događaju koji se desio u noći 25/26 oktobra

0
292
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Članovi obezbeđenja Jevrejske opštine Beograd, Tomislav Gačić i Vojkan Petrović, povodom nezapamćenog događaja koji se desio u noći 25/26 oktobra reagvali su na društvenoj mreži Facebook, na objave i komentare Ane Nojman, supruge Viktora Nojmana koji je sa njegovim kolegom V.J. izazvao incident prilikom kriminalnog upada u Jevrejsku opštinu Beograd, u Kralja Petra 71a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomislav Gačić:

„Poštovani svi članovi i gđa. Nojman želim da vas obavestim o sledu događaja koji se desio u sinagogi noći 25/26 oktobra.
E pa NIJE tako bilo kao što vi odgovarate gospodinu Srđanu Ratkoviću, gospođo Nojman! Vernici jesu došli, neosporno, ali svim vernicima je bio slobodan ulaz kao i uvek. JA član zajednice i zaposlen u obezbeđenju JOB-a, lično sam im otvarao vrata da uđu na službu uz poštovanje i svo uvažavanje…sve ostalo je laž! Nisu članovi doveli obezbeđenje već je Nenad Asić tj. Isak Asiel doveo, otvorio kapiju daljinskim upravljačem iz dvorišta sinagoge grupi izgrednika i huligana, koji su sa lancima na rukama, kapuljačama na glavama furiozno utrčali u dvorište sinagoge, to sigurno nisu bili prijatelji članova kao što vi gospođo iznosite. Razvalili su vrata košer kuhinje, jer se tamo nalazio snimak nadzornih kamera, i polomili ga. Naravno da niko od nas nije smeo ni da pomisli da snima mobilnim telefonom jer smo bili svesni mogućih posledica. Usput, tako razuraleni, obili su sva vrata, a vrata dvorišta Sinagoge vezali lancima i zaključali crvenim katancem.
Za sad toliko gospođo Nojman i lepo bi bilo da prestanete sa lažima …..sramota vaša i svih vas, jer je i vaš suprug bio sinoć na službi!!! MOLIM VAS DELITE POST KAKO BIH SVI ČLANOVI BILI UPOZNATI SA PRAVOM ISTINOM ….sa lica mesta, Tomislav Gačić“

Vojkan Petrović

„Istinito i tačno je Toma odgovorio g-đi Nojman, i ona tačno zna šta se desilo, jer je njen suprug , pravnik, bio prisutan u dvorištu , koji je kao VERNIK I PRAVNIK, trebalo da spreči upad na taj sveti dan ŠABAT, kada pravi vernici, na taj dan, ni mobilni telefon ne drže u ruci, a kamoli da učestvuju i dozvole ovako skrnavljenje svetog mesta na praznik ! SVAKA ČAST!“

LEAVE A REPLY